Αίθουσες

Το Σεράφειο, εκτός από τη φιλοξενία αθλητικών δραστηριοτήτων, υλοποιεί σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων για την προώθηση της καινοτομίας, της έρευνας, της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας στην πόλη.

Οι σύγχρονες δημόσιες υποδομές του Σεραφείου παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες, φιλοξενώντας καθημερινά φορείς, ιδρύματα, επιχειρήσεις και σχολεία, και συμβάλλοντας θετικά στην δημιουργία δεσμών και αξιών όπως η υγεία, η ποιότητα του αστικού περιβάλλοντος, η ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία, η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Όλοι οι χώροι του Σεραφείου είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

ΑΙΘΟΥΣΑ: FOS

«Field of Science» / ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ στο ισόγειο

Η αίθουσα αποτελείται από 2 χώρους:

Α) Προθάλαμος (Lobby) 200 τ.μ.

Ο προθάλαμος χρησιμοποιείται κυρίως ως σημείο υποδοχής, εγγραφών και τοποθέτησης του catering

Β) Κύρια Αίθουσα εκδηλώσεων 480 τ.μ.

Η κύρια αίθουσα αποτελείται από ενιαίο χώρο περίπου 600 τ.μ.

Δύναται να φιλοξενήσει εκδηλώσεις συνεδριακού τύπου, εκθέσεις, εργαστήρια, ομιλίες και σεμινάρια. Κατά περίπτωση μπορεί να φιλοξενήσει και εικαστικές εκθέσεις και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Η φιλοξενία ή όχι μιας προτεινόμενης εκδήλωσης / δράσης, εξαρτάται από το γενικότερο προγραμματισμό του χώρου και τη διαθεσιμότητά του, καθώς και από το αν η προτεινόμενη δράση εμπίπτει στην ταυτότητα του Σεραφείου που αναπτύσσεται πάνω στους άξονες του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και της Καινοτομίας.

Ωράριο διεξαγωγής εκδηλώσεων: 09.00 – 21.00.

Για πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον συντονισμό σχετικά με ζητήματα υλικοτεχνικής υποδομής, εξοπλισμού και ωραρίων (στήσιμο – ξεστήσιμο) επικοινωνείτε με το Τμήμα Παραγωγής της Σεραφείου: info@serafio.gr , τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3426842.

ΑΙΘΟΥΣΑ: ROOM 1

Στον εκθεσιακό χώρο διατίθεται αίθουσα εκπαίδευσης και meeting που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 15 άτομα

ΑΙΘΟΥΣΑ: ROOM 2

Στον εκθεσιακό χώρο διατίθεται ακόμα μια αίθουσα, χωρητικότητας 25 ατόμων, που προσφέρεται για εκπαιδευτικά εργαστήρια, σεμινάρια και άλλες δράσεις