Ecommerce: Copywriting & Content Tips

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ecommerce: Copywriting & Content Tips

28 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 5:00 μμ 8:00 μμ

Meetup: Ecommerce Copywriting & Content Tips

Στο νέο μας Content Creators Coffee Time θα μιλήσουμε για το μεγάλο θέμα του Ecommerce: Copywriting & Content Tips. Ο Αρσένης Πασχόπουλος της Just Online και η Αρετή Βάσσου της IDEADECO, θα συντονίσουν την συζήτηση και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας για τρεις ώρες.

Ελάτε να συζητήσουμε για την δύναμη του περιεχομένου και του copywriting στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Κλείστε θέση στο free meetup που θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Μαζί θα ανακαλύψουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που μετατρέπουν το online content σε κανάλια αύξησης πωλήσεων για το eshop σας. Η δωρεάν εκπαιδευτική συνάντηση φιλοξενείται στο Σεράφειο. Το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων είναι ένα μοναδικό συγκρότημα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας, που περιλαμβάνει πρότυπες αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις και συγχρόνως φιλοξενεί και τον κόμβο καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων. Η είσοδος του χώρου βρίσκεται επί της οδού Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144.

To free meetup θα φανεί χρήσιμο σε ιδιοκτήτες/ριες ηλεκτρονικών καταστημάτων ή σε όσους/ες έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα καινούργιο eshop. Επίσης θα κερδίσουν χρήσιμες γνώσεις ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες/τριες μιας νέας startup, όσοι παρέχουν υπηρεσίες ή έχουν νέα marketing agencies και θέλουν να βελτιώσουν το περιεχόμενο τους.

Που και πότε θα συναντηθούμε;

Θα βρεθούμε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 5μμ μέχρι τις 8μμ, στον φιλόξενο χώρο του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων,  Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144. Η είσοδος βρίσκεται στην Εχελιδών 19 (σχεδόν στην γωνία με την Πειραιώς).  Στον προαύλιο χώρο θα δείτε αριστερά την είσοδο του συγκροτήματος. Εισέρχεστε και με το ασανσέρ ανεβαίνετε στον πρώτο όροφο. Στον διάδρομο στρίβετε δεξιά και στο τέλος του διαδρόμου θα μας βρείτε στην αίθουσα εκπαιδεύσεων. Για δωρεάν parking προτιμήστε την είσοδο στην Πειραιώς.

Στον συντονισμό της συζήτησης θα είναι η Αρετή Βάσσου, ιδρύτρια του IDEADECO SEO Copywriting Agency και ο Αρσένης Πασχόπουλος, ιδρυτής του JustOnline Marketing Agency. Και οι δύο τους είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στον κλάδο τους, με πολυετή πείρα στον τομέα τους.

 • Ημερομηνία: Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022
 • Ώρα έναρξης: 5 μ.μ.
 • Ώρα λήξης: 8 μ.μ.
 • Γλώσσα: Ελληνικά. Τα αγγλικά θα φανούν χρήσιμα.
 • Τοποθεσία: Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, Α όροφος
 • Free Parking: Από την είσοδο Πειραιώς 144
 • Συντονισμός: Αρετή Βάσσου, Αρσένης Πασχόπουλος
 • Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 20 άτομα
 • Η συμμετοχή είναι δωρεάν
 • Κλείστε θέση εδώ https://bit.ly/3Bazgoe

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ MEETUP

Θεματική: Ποιο περιεχόμενο αυξάνει τις πωλήσεις;

Αρετή Βάσσου – IDEADECO SEO Copywriting Agency: Ξεκίνησε την καριέρα της στο ψηφιακό μάρκετινγκ στην Google και τα τελευταία 20 χρόνια, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Με το laptop της έχει ταξιδέψει σε 191 χώρες. Έχει εκδώσει βιβλία και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε περισσότερα από 500 Συνέδρια, σε όλο τον κόσμο. Από το 2015 έχει δημιουργήσει τα Content Creators Coffee Meetups και τα Content Creators Workshops. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Θεματική: Η σχέση του DigitalMarketing με το Ecommerce.

Αρσένης Πασχόπουλος – JustOnline:  Ο Αρσένης είναι ένας δραστήριος επαγγελματίας του Digital Marketing και έμπειρος instructor με χιλιάδες ώρες διδασκαλίας. Εχει ιδρύσει την JustOnline μεταξύ πολλών άλλων projects. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα τύπο εγγραφής ήχου, βίντεο, εικόνας και αναπαραγωγής κειμένου χωρίς την έγγραφη άδεια μας. 
 • Σε περίπτωση ακύρωσης, το meetup θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία. 
 • Η συνάντηση γίνεται σε κλειστό χώρο και ακολουθούμε τις τρέχουσες οδηγίες προστασίας κατά του COVID-19.
 • Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κατοικίδια.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ανήλικους και παιδιά.
 • Το κάπνισμα απαγορεύεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Σεραφείου.

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση, διατήρηση και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για την ομαλή λειτουργία του meetup (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, ιστοσελίδα, blog, social media). Επιπλέον, αποδέχεστε τη δημοσίευση των φωτογραφιών & βίντεο που σας συμπεριλαμβάνουν, στα ψηφιακά κανάλια των εταιρειών IDEADECO.CO και JustOnline.gr και των επιλεγμένων χορηγών.

2 photo meetup 28 09 2022 ecommerce copywriting tips areti vassou ideadeco instagram post