Η Μεγάλη Συναυλία του El Sistema Greece Summer Camp

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Μεγάλη Συναυλία του El Sistema Greece Summer Camp

22 Ιουνίου, 2023 @ 7:30 μμ 9:30 μμ

esg summer camp social media

Η Μεγάλη Συναυλία του El Sistema Greece Summer Camp

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 | 19.30

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Είσοδος Ελεύθερη

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου το El Sistema Greece στις 19.30 γιορτάζει την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς με μια μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή περισσότερων από 120 μαθητών του στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του Refugee Week Greece.

Το El Sistema Greece ολοκληρώνει μια ακόμη μουσική χρονιά με την πραγματοποίηση της καλοκαιρινής του ακαδημίας που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές του να συνεργαστούν ανεξάρτητα από την καταγωγή, τη γλώσσα ή τη θρησκεία τους, καθώς τους ενώνει η κοινή τους αγάπη για τη μουσική. Μαθητές με 30 διαφορετικές εθνικότητες και προερχόμενοι από τα 6 σημεία δράσης του El Sistema Greece στην Αττική και την Κόρινθο, θα βρεθούν στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων για να συνεργαστούν, να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες και να δημιουργήσουν τη δική τους μεγάλη μουσική κοινότητα. Οι μέρες αυτές που θα είναι γεμάτες εκπαιδευτικές μουσικές δραστηριότητες και πρόβες που θα κλείσουν εορταστικά με μια μεγάλη συναυλία, υπό τη διεύθυνση του Jose Angel Salazar Marin στην ορχήστρα και της Βάγιας Παπαγιανοπούλου στη χορωδία. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του Refugee Week Greece, το οποίο είναι ένα παγκόσμιο και δυναμικό κίνημα και ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που γιορτάζει τη συμβολή, τη δημιουργικότητα και την αυθεντικότητα των ανθρώπων που βίωσαν τη μετανάστευση.

Η συναυλία θα παρουσιάσει ένα ποικίλο ρεπερτόριο που αναδεικνύει το διαπολιτισμικό υπόβαθρο των μαθητών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν εκτίμηση και κατανόηση του πλούτου και της συνεισφοράς των διαφόρων πολιτισμών στο χώρο της μουσικής.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 | 19.30

Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Είσοδος Ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Φένια Μπινιάρη | fenia@elsistema.gr | 6942909392

Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144
Athens, 11854 Greece
+ Χάρτης Google
2103426842