To «Δείπνο Αγάπης» διοργανώνει τριήμερο φιλανθρωπικό bazaar 14, 15 και 16 Ιουλίου στο Σεράφειο με στόχο να στηρίξει τους συνανθρώπους μας.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

To «Δείπνο Αγάπης» διοργανώνει τριήμερο φιλανθρωπικό bazaar 14, 15 και 16 Ιουλίου στο Σεράφειο με στόχο να στηρίξει τους συνανθρώπους μας.

14 Ιουλίου, 2023 @ 11:00 πμ 16 Ιουλίου, 2023 @ 9:00 μμ

«Μοιράζουμε αγάπη» μέσα από τα βιβλία, τη ζωγραφική και την τέχνη της φωτογραφίας

7 Ιουλίου 2023– Το «Δείπνο Αγάπης» διοργανώνει ένα τριήμερο φιλανθρωπικό bazaar στις 14, 15 και 16 Ιουλίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, που βρίσκεται Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144 από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ. Μέρος των εσόδων του bazaar θα διατεθούν για την υποστήριξη των άστεγων συνανθρώπων μας.

Στη διοργάνωση αυτού του bazaar, το «Δείπνο Αγάπης» υπόσχεται να προσφέρει μια πολιτιστική εμπειρία με επίκεντρο τον συνάνθρωπο και παράλληλα τη δυνατότητα κάποιοι να βρουν ένα τετράποδο φίλο, αφού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα φιλοξενούνται καθημερινά στον εξωτερικό χώρο αδεσποτάκια από το Τμήμα Αστικής Πανίδας, του Δήμου Αθηναίων. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πάνω από 1.500 τίτλους βιβλίων και σπάνιων εκδόσεων ,τα φωτογραφικά street urban έργα των Ηρακλή Κουγεμήτρου, Γιώργου Λαζαρίδη και Μαριλένας Φιλαΐτη και τις εικαστικές δημιουργίες της Αλεξάνδρας Μπενάκη.

Όπως δήλωσε η Ιδρύτρια του Δείπνο Αγάπης, Μαριάννα Πέππα: «Η δράση μας βασίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις, την εμπιστοσύνη και το ουσιαστικό ανθρώπινο ενδιαφέρον και στόχος μας είναι μέσα από την ανάπτυξη στοχευμένων και αλληλένδετων προγραμμάτων, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη λύση του προβλήματος αστεγίας σε όλη την Ελλάδα, με την άμεση ανακούφιση και ιδανικά την επανένταξη των ανθρώπων αυτών».

Τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για την υποστήριξη των σημαντικών έργων του Οργανισμού και αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο Δήμος Αθηναίων, για αυτό σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην τριήμερη αυτή εκδήλωση αγάπης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δείπνο Αγάπης ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #deipnoagapis για να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας.

https://www.instagram.com/deipnoagapis/

https://www.facebook.com/deipnoagapis.gr/?locale=el_GR

MediaContact:

-Μαριάννα Πέππα, Ιδρύτρια & Επικεφαλής Δείπνο Αγάπης

mariannapeppa@gmail.com

6970943322

-Ειρήνη Κουρουπάκη, Υπεύθυνη Διοργάνωσης Bazaar

ikouroupaki@gmail.com

6980120384

Πρόγραμμα 14,15 & 16 Ιουλίου 2023

Venue: Σεράφειο | Κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων

Ώρες λειτουργίας bazaar : 11.00 – 21.00

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 18:00.

Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων :17.00-20.00

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν : Αλεξάνδρα Μπενάκη, Ηρακλής Κουγεμήτρος, Γιώργος Λαζαρίδης και Μαριλένα Φιλαΐτη

Επιμέλεια έκθεσης: Φιλαΐτη Μαριλένα

Χορηγός χώρου: Δήμος Αθηναίων

Σχετικά με το «Δείπνο Αγάπης»

Το «Δείπνο Αγάπης» από το 2014 έχει ως στόχο να φέρει κοντά άτομα, επιχειρήσεις και κοινότητες σε μια κοινή αποστολή υποστήριξης και ενδυνάμωσης των μη προνομιούχων αλλά και ευπαθών ομάδων. Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο βράδυ, εθελοντές συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που είτε προσφέρουν οι ίδιοι, είτε λαμβάνουν υπό μορφή δωρεάς από εταιρείες και τα διανέμουν σε αστέγους. Η διανομή ξεκινά στις 21:00, και οι εθελοντές επισκέπτονται τον κάθε έναν ωφελούμενο χωριστά σε χαρτογραφημένα «σημεία» στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά. Αυτή την στιγμή το «Δείπνο Αγάπης» έχει μια σημαντική δυναμική 85 εθελοντών και 350 ωφελούμενων, ενώ καλύπτει πάνω 54.500 «διανομές» ετησίως. Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνδράμει περισσότερες από 100 εταιρείες.

Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144
Athens, 11854 Greece
+ Χάρτης Google
2103426842